† 16.07.08-17.02.09 †


När du läser detta är den här bloggen död; död som en död fisk. Vårt förhållande har varit fint men känns inte längre givande. Förändring är bra, vårstädning. Luftkriget är slut.

Tyckte profilikonen på tumblr.com var cool så jag bytte blogg. Det är kul att göra. Lovar för framtiden sämre kvalitet, mer narcissism, dramatik och naivitet. Jag lovar också att låtsas som att jag faktiskt tror att någon bryr sig, men jag tror  jag struntar i att bry mig om det.

Bilder jag laddat upp på bloggen men aldrig publicerat // Nostalgiförfest

>>> NYA SKITEN <<<

 


FISK


Jag bara rejsar hem från jobbet halv åtta och knallar ner till Täby centrum för att filma fiskar. Det fantastiska syftet var att jag skulle ha typ tio minuters klipp på lite roliga fiskar pussandes eller nåt till min bedrövliga musikvideo, lite så där i sista sekunden. Jag fann dock att det var oerhört avslappnande att lyssna på Silent shout och filma fiskar. Först efter att jag tagit ur hörlurarna insåg jag graden av min märklighet. Vallentunapojkar som smugit omkring tog sig äntligen mod att fråga vad fan jag hållit på med i en halvtimma. Så då blev jag kvar och filmade ännu mer med min publik som missat bussen hem. Men vad fan ska man annars göra en måndagkväll? 


PIECE OF CAKE




Elina och jag var konstruktiva idag. En liten, liten minichans finns att typ hela skolan får se vad detta rörde sig om. Om jag kan hitta ett par timmar någonstanns. Ge mig?


EVERYDAY IS LIKE SUNDAY


Drömde att en gammal klasskompis blivit uppeldad i en hink. Vi hittade hennes tio lårben där, så vi drog den slutsatsen. Och det var det roligaste som inträffat det här dygnet.


RSS 2.0